Vorige Artikel 1 van 8 Volgende

Vaderdag borrelpakket

€ 22,50 € 20,00 (inclusief btw)

Borrelpakket

Een lekkere verrassing van De Witte Gravin en van Boon tot Bakkie! Verwen jezelf of een ander met een origineel en overheerlijke koffie/borrelkit!

Inhoud van deze kit:

  • 250 gram stoer en vers gebrande koffie (bonen of gemalen)
  • een punt overheerlijke overjarige kaas
  • een DIY (do it yourself)- koffielikeurpakket
  • twee stijlvolle borrelglaasjes

De uitgebreide bijgeleverde instructie laten je zien dat zelf koffielikeur maken erg simpel en leuk is. Je voegt wat jenever, bruine suiker en 6 weken geduld toe. Indien gewenst pakken we dit in een mooie cadeauverpakking met een houten hanger.

LET OP: vanwege de verse kaas kan dit pakket NIET worden verzonden en alleen op afspraak worden opgehaald .

Serveertip: zet een lekker bakkie met de door u gekozen bonen (cappuccino is ook aan te bevelen), zet deze likeur ernaast en genieten maar (maar met mate en 18+)!

Vakantiesluiting 2022

Tussen 2 en 15 augustus gesloten

Dinsdag 2 augustus is de laatste dag dat de webshop en de koffiebranderij open zijn! Vanaf dinsdag 16 augustus branden we de koffie weer vers voor u.

Gaat u ook met vakantie? En wilt u gemalen koffie mee voor bv een press of perculator? Geen probleem, we malen het graag voor u. En natuurlijk  een goede reis gewenst.

Verpakkingsvrij winkelen

Wist u dat wij het heel normaal vinden als u voor de koffie en thee uw eigen verpakking meeneemt? Dat kan een eigen blik of zak zijn of de koffie- of theezak toen u eerder bij ons koffie of thee kocht.  We zijn herkenbaar aan dit logo op ons pand en geven u korting als u op deze manier koopt.

Om de smaak van koffie en thee optimaal te houden is het belangrijk dat het zo min mogelijk wordt blootgesteld aan mocht, zuurstof, warmte en vocht. Een pot of zak met een venster oogt fraai, maar beter is het om een gesloten verpakking te gebruiken.

Van 30 mei tot 5 juni is uitgeroepen tot de week Zonder Afval. Doet u ook mee? We hebben verschillende soorten koffie- en theeblikken in de branderij voor u klaar staan!

© 2020 - 2022 Van Boon tot Bakkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel