Vorige Artikel 4 van 8 Volgende

Luxe koffie-likeur-pakket

€ 42,95 € 37,50 (inclusief btw)

Luxe koffie-likeur-plank

Een mooi en heerlijk pakket om na je maaltijd te genieten van zelfgemaakte likeur en (h)eerlijke koffie!

Wij leveren dit pakket met:
- luxe beukenhouten serveerplank (49 x 18,5 x 2cm)
- een do-it-yourself koffielikeur-pakket met een stijlvolle likeurfles en ingredienten om deze likeur te maken (zelf jenever en suiker naar smaak toevoegen).
- 2x250gram heerlijke koffiesmaken naar keuze
- 2 sierlijke borrelglaasjes
- zakje nootjes
- zakje kaasvlinders
- keramieken borrelschaaltje
- simpele instructie voor de bereiding van de likeur
- feestelijk verpakt met een december-kaartje om zelf nog iets op te schrijven

Het is mogelijk om deze plank uit te breiden met andere lokale streekproducten (bv boerenkaas of worst). Neem hiervoor contact op.

let op: deze kunnen alleen worden opgehaald of in overleg met ons worden bezorgd!

 

Vakantiesluiting 2022

Tussen 2 en 15 augustus gesloten

Dinsdag 2 augustus is de laatste dag dat de webshop en de koffiebranderij open zijn! Vanaf dinsdag 16 augustus branden we de koffie weer vers voor u.

Gaat u ook met vakantie? En wilt u gemalen koffie mee voor bv een press of perculator? Geen probleem, we malen het graag voor u. En natuurlijk  een goede reis gewenst.

Verpakkingsvrij winkelen

Wist u dat wij het heel normaal vinden als u voor de koffie en thee uw eigen verpakking meeneemt? Dat kan een eigen blik of zak zijn of de koffie- of theezak toen u eerder bij ons koffie of thee kocht.  We zijn herkenbaar aan dit logo op ons pand en geven u korting als u op deze manier koopt.

Om de smaak van koffie en thee optimaal te houden is het belangrijk dat het zo min mogelijk wordt blootgesteld aan mocht, zuurstof, warmte en vocht. Een pot of zak met een venster oogt fraai, maar beter is het om een gesloten verpakking te gebruiken.

Van 30 mei tot 5 juni is uitgeroepen tot de week Zonder Afval. Doet u ook mee? We hebben verschillende soorten koffie- en theeblikken in de branderij voor u klaar staan!

© 2020 - 2022 Van Boon tot Bakkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel