Vorige Artikel 2 van 3 Volgende

17 november 2023

€ 30,00 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

In deze workshop nemen we u letterlijk mee in de wereld 'van koffieboon tot bakkie'. U krijgt informatie over het groeiproces en oogsten van de koffiebonen. We branden met elkaar ca. 2 kilo koffie welke na afloop onder de aanwezigen wordt verdeeld. Natuurlijk gaan we ook koffie door middel van cuppen en verschillende zetmethodes.

Deze workshop kent een open inschrijving, wilt u een workshop met uw eigen gezelschap of met een aangepast programma neemt u dan contact met ons op.

Praktische informatie:

Aanvangstijd: 19.00uur

Minimaal 3 deelnemers, maximaal 6 deelnemers

Kosten: € 30,00 per persoon.

Verpakkingsvrij winkelen

Wist u dat wij het heel normaal vinden als u voor de koffie en thee uw eigen verpakking meeneemt? Dat kan een eigen blik of zak zijn of de koffie- of theezak toen u eerder bij ons koffie of thee kocht.  We zijn herkenbaar aan dit logo op ons pand en geven u korting als u op deze manier koopt.

Om de smaak van koffie en thee optimaal te houden is het belangrijk dat het zo min mogelijk wordt blootgesteld aan mocht, zuurstof, warmte en vocht. Een pot of zak met een venster oogt fraai, maar beter is het om een gesloten verpakking te gebruiken.

 

© 2020 - 2023 Van Boon tot Bakkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel