Artikel 2 van 4

Koffielikeur (DIY) en 2 borrelglaasjes

€ 12,50 (inclusief btw)

Leuk om cadeau te geven, maar moeilijk om weg te geven, dus bestel er ook één voor thuis!

Deze heerlijke koffielikeur maakt u thuis. Wij leveren de stijlvolle fles, heerlijke koffiebonen, twee kardemom-peulen en een zakje cacao en vanillesuiker. U schaft zelf bruine basterdsuiker en jenever (naar eigen smaak) aan. De kardemom-peulen geven een frisse citrusactige smaak af wat een verrassende smaak in de likeur geeft. 

De bonen die we in deze likeur gebruiken zijn heerlijke bonen. Meestal bonen die we hier speciaal voor branden, maar als het zo uitkomt verwerken we hierin ook bonen die niet passen in het brandprofiel. Zeg maar 'onze werk-foutjes'. Weggooien doen we niet, dus komen ze in onze likeur terecht!

U ontvangt een duidelijke instructie welke stappen u moet doen, maar wees gerust: het is erg simpel! De twee meegeleverde borrelglaasjes maken het geheel compleet. Enkele weken geduld en genieten maar!

Door de smaak van de stevig gebrande bonen komt de koffiesmaak goed tot zijn recht in deze likeur.

Geeft u de likeur cadeau dan kunt u kiezen voor een gepersonaliseerde optie in het bestelproces.

 

Serveertip: zet een lekker bakkie met onze Rijk of Warm bonen (cappuccino is ook aan te bevelen), zet deze likeur ernaast en genieten maar (maar met mate en 18+)

 

Verpakkingsvrij winkelen

Wist u dat wij het heel normaal vinden als u voor de koffie en thee uw eigen verpakking meeneemt? Dat kan een eigen blik of zak zijn of de koffie- of theezak toen u eerder bij ons koffie of thee kocht.  We zijn herkenbaar aan dit logo op ons pand en geven u korting als u op deze manier koopt.

Om de smaak van koffie en thee optimaal te houden is het belangrijk dat het zo min mogelijk wordt blootgesteld aan mocht, zuurstof, warmte en vocht. Een pot of zak met een venster oogt fraai, maar beter is het om een gesloten verpakking te gebruiken.

 

© 2020 - 2024 Van Boon tot Bakkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel