Heerlijke bonen voor uw bedrijf?

Bedrijven die voor onze koffie en thee kiezen dragen bij aan hun SROI-opdracht (social return of investment) vanwege de impact die we sociaal gezien maken. Door uw inkoop bij ons kunnen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt hun kennis en vaardigheden toepassen en uitbreiden. 

Door onze gecertificeerde inkoop weet u zeker dat de koffie en thee verantwoord is.

Daarnaast leveren wij de koffie en thee verpakkingsvrij, wat uw bijdrage aan duurzaamheid vergroot.

Neem contact met ons op via info@vanboontotbakkie.nl voor de mogelijkheden en een offerte voor koffie en/of in uw bedrijf. De levering van onze (h)eerlijke bonen kan al vanaf 2 kilo. 

Wilt u de smaken eerst testen met uw collega's? Geen probleem! Vraag naar onze mogelijkheden.

Verpakkingsvrij winkelen

Wist u dat wij het heel normaal vinden als u voor de koffie en thee uw eigen verpakking meeneemt? Dat kan een eigen blik of zak zijn of de koffie- of theezak toen u eerder bij ons koffie of thee kocht.  We zijn herkenbaar aan dit logo op ons pand en geven u korting als u op deze manier koopt.

Om de smaak van koffie en thee optimaal te houden is het belangrijk dat het zo min mogelijk wordt blootgesteld aan mocht, zuurstof, warmte en vocht. Een pot of zak met een venster oogt fraai, maar beter is het om een gesloten verpakking te gebruiken.

 

© 2020 - 2024 Van Boon tot Bakkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel