Je hoort het vaker: een uit de hand gelopen hobby die resulteert in ‘iets meer’. Dat is op ons ook van toepassing!

 Wij zijn Marcel en Linda Mook en zijn (met onze twee zoons) de ondernemers achter ‘van Boon tot Bakkie’. Als gevolg van onze reizen naar landen waar koffie wordt geproduceerd hebben we kunnen zien op welke manier goede werkgelegenheid en eerlijke handel het leven van deze inwoners kan verbeteren. Dat heeft ons geïnspireerd voor dit bedrijf en onze keuzes.

De wens om ‘ooit iets met koffie te doen’ resulteerde de afgelopen jaren in het uitproberen van verschillende zetmethodes, verschillende koffiesoorten en de eerste koffie-brandingen thuis. Dat beviel niet alleen onszelf, maar ook bij onze familie en vrienden vond onze koffie een fijne afdronk! Daar heeft Marcel nog verschillende trainingen en scholingen (oa roasting aan de ITC-academy) aan toegevoegd en dat was te proeven.

Doordat we tijdens de Corona-periode meer tijd hadden voor andere dingen hebben we met onze zoons zitten filosoferen wat er mogelijk zou zijn en ‘van Boon tot Bakkie’ was een feit!

Natuurlijk hebben we ook dromen, de verhalen over koffie en de koffieketen geven nog zo veel meer kansen. Voor nu voelt het fantastisch om de droom die we hadden na te kunnen leven. Een koffieketen die alleen maar FAIR CHAIN is blijft een mooie droom om aan bij te dragen.

Koffie met een siroop

Koffie met een siroop naar keuze

U kent ze vast wel uit de koffiebar: siropen die uw koffie net dat...

lees meer

Doe het cadeau!

Koffielikeur (DIY) en 2 borrelglaasjes voor €12,50

© 2020 - 2021 Van Boon tot Bakkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel