Garantie
Wij staan achter de producten die we aanbieden. Koffie is een vers product waar de garantie niet voor geldt. Mocht u niet tevreden zijn, meld het ons. Wij  nemen contact met u op over een passende oplossing.

 

Klachten
Koffie is een té mooi product om over te klagen en smaken verschillen! Juist ook met koffie verschillen onze smaken. Mocht je toch niet tevreden zijn, meld het ons! Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt altijd schriftelijk. Onder het genot van een gezamenlijk bakkie koffie en met service voorop komen we er vast uit.

Al onze batches gebrande bonen worden voor verzending door ons gecontroleerd en geproefd. Van  iedere batch gebrande bonen houden wij een sample in ons bezit om bij klachten de batch achteraf nogmaals te controleren.

 

Retour
Koffiebonen zijn een vers product, met die reden valt de aankoop van koffiebonen buiten de standaard retour voorwaarden. U kunt contact opnemen indien u niet tevreden bent met uw aankoop via het emailadres info@vanboontotbakkie.nl

Opening branderij

Opening branderij: van Tolstraat 10, Bodegraven

Vanaf 13 mei 2022 vindt u onze branderij aan de van Tolstraat 10 in Bodegraven (ingang via parkeerplaats). Altijd al eens willen zien hoe koffie wordt gebrand? Zin in biologische thee of een bean-to-bar chocoladereep? Verpakkingsvrij koffie of thee kopen (in een eigen blik of één van onze prachtige blikken)?

We zien u graag !

Overigens blijft onze webshop nog gewoon in gebruik.

 

Eerlijke koffie-industrie

Wat kun jij bijdrage aan een goede koffie-industrie?

De uitzending van 'de Prijsknaller' van KRO-NCRV (dd 25 februari 2022) maakte duidelijk dat er nog veel verbeterd kan worden in de koffie-industrie. Wij zijn blij dat we daar ons steentje aan kunnen bijdragen! Bijvoorbeeld met onze Rwanda-koffie, direct trade ingekocht via Gosling Coffee.

Washingstation Liza is eigendom van Jean Paul, een tweede generatie koffieboer. Op zijn boerderij staan ongeveer 6000 koffiestruiken. Door zijn toewijding en opleiding van lokale boeren zorgt hij voor een uitstekende koffie, en dat proef je! 

Ben je fan van (h)eerlijke koffie en wil je de caramel, sinaasappel en chocolade smaken van deze koffie proeven, bestel dan hier.

 

© 2020 - 2022 Van Boon tot Bakkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel