Artikel 13 van 22

Borfts Bakkie

€ 7,95 (inclusief btw)

Borfts Bakkie

Geniet van de veelzijdige smaak die Bodegraven rijk is!

Met een branderij gevestgd in Bodegraven kan een eigen Bodegraafse blend niet ontbreken. 100% Arabica, met een veelheid aan smaken, net zoals Bodegraven van vele markten thuis is! Vernoemd naar de geuzennaam van Bodegraven: Borft.

Op de verpakking ziet u een aantal Bodegraafse iconen: oa de watertoren, een kaaspakhuis, de molen en natuurlijk de koffiebranderij.

De bonen in deze blend zijn zeer direct-trade via 2 mooie inkopers. De herkomst van de bonen is dus eerlijk en de smaak is daardoor heerlijk.

De eerste letters van de bonen uit deze blend vormen het woord REBO (Rwanda, Ethiopië, Brazielië en Oeganda).  De gemeente Bodegraven-Reeuwijk wordt in de volksmond ReBo genoemd.

Verpakkingsvrij winkelen

Wist u dat wij het heel normaal vinden als u voor de koffie en thee uw eigen verpakking meeneemt? Dat kan een eigen blik of zak zijn of de koffie- of theezak toen u eerder bij ons koffie of thee kocht.  We zijn herkenbaar aan dit logo op ons pand en geven u korting als u op deze manier koopt.

Om de smaak van koffie en thee optimaal te houden is het belangrijk dat het zo min mogelijk wordt blootgesteld aan mocht, zuurstof, warmte en vocht. Een pot of zak met een venster oogt fraai, maar beter is het om een gesloten verpakking te gebruiken.

 

© 2020 - 2024 Van Boon tot Bakkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel