Tanzania
Tanzania
Wat proef je
Deze koffie kenmerkt zich door een fruitige en volle body, tonen van bessen en bloemig en een hogere zuurgraad.
De vulkanische bodem geeft samen met de hoogte waarop de koffie groeit, voor een hoge en fruitige zuurgraad in de koffie.Mount Kilimanjaro is een van de meest bekende regio’s in Tanzania waar Arabica-koffie wordt geproduceerd. Deze ligt in het noorden van Tanzania. De koffie wordt voornamelijk geproduceerd door kleinschalige boeren.
Smaakprofiel
- Bloemig
- Fruitig
- Zoet, honing
- Smaakintensiteit: ●●●○○ | Body: vol | Zuurgraad: medium
Herkomst
- Arabica
- Biologisch geteeld
- 1000-2500 meter hoogte
- Geteeld op vulkanische bodem
Waarom deze koffie?
- Geschikt voor espresso, filter én heerlijk als cappuccino
- Duurzaam verpakt
- Vers gebrand in Bodegraven
- Voor liefhebbers van een zuurtje in de koffie
Verzending & verpakking
Binnen 2 werkdagen verzonden
Gratis ophalen bij de winkel
Verpakking is 100% aluminiumvrij – bij voorkeur hergebruiken