Afhalen

Wij raken niet uitgepraat over koffie en alles wat daar mee samenhangt. Dus het liefst zien we dat je de koffie komt ophalen! Geef dit aan bij je bestelling en neem contact met ons op (bij voorkeur per e-mail) wanneer je langs wilt komen.

Ons adres is: Kerkstraat34, 2411AE Bodegraven

Biljetten boven de 50euro kunnen wij niet aannemen. Het is ook mogelijk om te pinnen.

 

Bezorgservice

Zodra de bestelling klaar is voor verzending nemen we contact op onze bezorger. Dit bedrijf zal je bestelling bij je bezorgen. De geur van de heerlijk verse koffie zal ook hen verblijden, dus bij de overhandiging van het pakket zijn er twee mensen blij ????

We kunnen bestellingen in Bodegraven en Zwammerdam kosteloos bij je bezorgen. In het bestelproces kun je deze optie aanklikken. We nemen contact met je op wanneer we langskomen.

 

Levertijd

We willen onze koffiebonen zo vers mogelijk bij je bezorgen, dat betekent dat we geen grote voorraad hebben en wekelijks vers branden. Mocht je voor een speciale gelegenheid verzekerd willen zijn van één van onze producten bestel dan op tijd of neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voorraad.

 

Verzendkosten

Verzendkosten kunnen per bestelling verschillen, afhankelijk van formaat en gewicht. In het bestelproces worden de kosten weergegeven, zodat je vooraf weet welke kosten hiervoor gemaakt zijn. Zoals aangegeven kunnen we de bestelling bij je bezorgen of kun je het komen afhalen.

Verpakkingsvrij winkelen

Wist u dat wij het heel normaal vinden als u voor de koffie en thee uw eigen verpakking meeneemt? Dat kan een eigen blik of zak zijn of de koffie- of theezak toen u eerder bij ons koffie of thee kocht.  We zijn herkenbaar aan dit logo op ons pand en geven u korting als u op deze manier koopt.

Om de smaak van koffie en thee optimaal te houden is het belangrijk dat het zo min mogelijk wordt blootgesteld aan mocht, zuurstof, warmte en vocht. Een pot of zak met een venster oogt fraai, maar beter is het om een gesloten verpakking te gebruiken.

 

© 2020 - 2024 Van Boon tot Bakkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel