Afhalen

Wij raken niet uitgepraat over koffie en alles wat daar mee samenhangt. Dus het liefst zien we dat je de koffie komt ophalen! Geef dit aan bij je bestelling en neem contact met ons op (bij voorkeur per e-mail) wanneer je langs wilt komen.

Ons adres is: Beukenhof 17, 2411ZL Bodegraven

Mocht je contant betalen geeft dit dan aan en zorg voor een gepaste betaling. Biljetten boven de 50euro kunnen wij niet aannemen.

Het is ook mogelijk om te pinnen.

 

Bezorgservice

Zodra de bestelling klaar is voor verzending nemen we contact op onze bezorger. Dit bedrijf zal je bestelling bij je bezorgen. De geur van de heerlijk verse koffie zal ook hen verblijden, dus bij de overhandiging van het pakket zijn er twee mensen blij ????

We kunnen bestellingen in Bodegraven en Zwammerdam kosteloos bij je bezorgen. In het bestelproces kun je deze optie aanklikken. We nemen contact met je op wanneer we langskomen.

 

Levertijd

We willen onze koffiebonen zo vers mogelijk bij je bezorgen, dat betekent dat we geen grote voorraad hebben en wekelijks vers branden. Mocht je voor een speciale gelegenheid verzekerd willen zijn van één van onze producten bestel dan op tijd of neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voorraad.

 

Verzendkosten

Verzendkosten kunnen per bestelling verschillen, afhankelijk van formaat en gewicht. In het bestelproces worden de kosten weergegeven, zodat je vooraf weet welke kosten hiervoor gemaakt zijn. Zoals aangegeven kunnen we de bestelling bij je bezorgen of kun je het komen afhalen.

Zelf koffielikeur maken

DIY-koffielikeur

Onze koffielikeur kent inmiddels grote faam! Heerlijke koffiesmaak, mooi om zelf te maken en genieten naast een heerlijk bakkie. Het vraagt een week of zes geduld, maar daarna....

Het pakket wordt geleverd  met een duidelijke omschrijving, je voegt zelf alleen nog (bruine) basterdsuiker en jenever toe.

En eh... alleen bedoeld voor 18+ers!

Kunt u nog niet kiezen?

Bestel dan een proefpakket met 3 smaken naar keuze.

Via deze link bestelt u van iedere smaak 150gram. Ook leuk en origineel om kado te doen.

© 2020 - 2021 Van Boon tot Bakkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel