Afhalen

Wij raken niet uitgepraat over koffie en alles wat daar mee samenhangt. Dus het liefst zien we dat je de koffie komt ophalen! Geef dit aan bij je bestelling en neem contact met ons op (bij voorkeur per e-mail) wanneer je langs wilt komen.

Ons adres is: Beukenhof 17, 2411ZL Bodegraven

Mocht je contant betalen geeft dit dan aan en zorg voor een gepaste betaling. Biljetten boven de 50euro kunnen wij niet aannemen.

Het is ook mogelijk om te pinnen.

 

Bezorgservice

Zodra de bestelling klaar is voor verzending nemen we contact op onze bezorger. Dit bedrijf zal je bestelling bij je bezorgen. De geur van de heerlijk verse koffie zal ook hen verblijden, dus bij de overhandiging van het pakket zijn er twee mensen blij ????

We kunnen bestellingen in Bodegraven en Zwammerdam kosteloos bij je bezorgen. In het bestelproces kun je deze optie aanklikken. We nemen contact met je op wanneer we langskomen.

 

Levertijd

We willen onze koffiebonen zo vers mogelijk bij je bezorgen, dat betekent dat we geen grote voorraad hebben en wekelijks vers branden. Mocht je voor een speciale gelegenheid verzekerd willen zijn van één van onze producten bestel dan op tijd of neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voorraad.

 

Verzendkosten

Verzendkosten kunnen per bestelling verschillen, afhankelijk van formaat en gewicht. In het bestelproces worden de kosten weergegeven, zodat je vooraf weet welke kosten hiervoor gemaakt zijn. Zoals aangegeven kunnen we de bestelling bij je bezorgen of kun je het komen afhalen.

Opening branderij

Opening branderij: van Tolstraat 10, Bodegraven

Vanaf 13 mei 2022 vindt u onze branderij aan de van Tolstraat 10 in Bodegraven (ingang via parkeerplaats). Altijd al eens willen zien hoe koffie wordt gebrand? Zin in biologische thee of een bean-to-bar chocoladereep? Verpakkingsvrij koffie of thee kopen (in een eigen blik of één van onze prachtige blikken)?

We zien u graag !

Overigens blijft onze webshop nog gewoon in gebruik.

 

Eerlijke koffie-industrie

Wat kun jij bijdrage aan een goede koffie-industrie?

De uitzending van 'de Prijsknaller' van KRO-NCRV (dd 25 februari 2022) maakte duidelijk dat er nog veel verbeterd kan worden in de koffie-industrie. Wij zijn blij dat we daar ons steentje aan kunnen bijdragen! Bijvoorbeeld met onze Rwanda-koffie, direct trade ingekocht via Gosling Coffee.

Washingstation Liza is eigendom van Jean Paul, een tweede generatie koffieboer. Op zijn boerderij staan ongeveer 6000 koffiestruiken. Door zijn toewijding en opleiding van lokale boeren zorgt hij voor een uitstekende koffie, en dat proef je! 

Ben je fan van (h)eerlijke koffie en wil je de caramel, sinaasappel en chocolade smaken van deze koffie proeven, bestel dan hier.

 

© 2020 - 2022 Van Boon tot Bakkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel