Vorige Artikel 11 van 16 Volgende

Rwanda Cyangugu

€ 16,50 (inclusief btw)

In deze overheerlijke koffie proef je sinaasappel, caramel en chocolade terug. 

Washing station Liza is eigendom van Jean Paul, een tweede generatie koffieboer die jarenlang als agronomie-adviseur heeft gewerkt. Op zijn boerderij staan ongeveer 6000 koffiestruiken. Hij verwerkt koffie van zijn eigen boerderij en van enkele honderden lokale kleine boeren binnen de gemeenschap. De kwaliteit die hij produceert is uitstekend en dit is te danken aan zijn toewijding om lokale boeren op te leiden en zich te concentreren op zeer zorgvuldig met de hand sorteren van de rijpe koffiebessen.

We kopen deze koffie in via Gosling Coffee. Het doel van Gosling Coffee is:

  • Invloed op de bron van de koffie en de prijs, ter bevordering van de leefomstandigheden van de koffieboeren in de producerende landen.
  • Impact maken door zoveel mogelijk koffie in te kopen en te verkopen.
  • Verbetering van de kwaliteit en kwantiteit van de koffie en verhoging van smaak, prijs en verkoop, inclusief duurzaamheidsdoelen.
  • De koffiemarkt transparanter, eerlijker en duurzamer maken.

Daar werken we natuurlijk graag aan mee!

RWANDA (Arabica)
REGIO:Cyangugu
HOOGTE:1.450-1.550 m boven zeeniveau
SMAAK :Sinaasappel, caramel, chocolade
PROCESSING:Washing
LANDBOUWERS:Liza
GECERTIFICEERD:direct trade
 

Verpakkingsvrij winkelen

Wist u dat wij het heel normaal vinden als u voor de koffie en thee uw eigen verpakking meeneemt? Dat kan een eigen blik of zak zijn of de koffie- of theezak toen u eerder bij ons koffie of thee kocht.  We zijn herkenbaar aan dit logo op ons pand en geven u korting als u op deze manier koopt.

Om de smaak van koffie en thee optimaal te houden is het belangrijk dat het zo min mogelijk wordt blootgesteld aan mocht, zuurstof, warmte en vocht. Een pot of zak met een venster oogt fraai, maar beter is het om een gesloten verpakking te gebruiken.

Van 30 mei tot 5 juni is uitgeroepen tot de week Zonder Afval. Doet u ook mee? We hebben verschillende soorten koffie- en theeblikken in de branderij voor u klaar staan!

© 2020 - 2023 Van Boon tot Bakkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel