per pagina
 • Mexico
  Mexico

  MEXICO(Arabica)
  REGIO: Veracruz
  LANDBOUWERS: meerdere kleine producenten
  HOOGTE: 1300-1900 m boven zeeniveau
  PROCESSING: Washed
  SMAAK: hazelnoot, tropisch fruit

  € 6,50
 • Colombia special
  Colombia special

  KoffiesmaakDe warme wind van de Stille Oceaan doorkruist de vallei en voorkomt dat de planten bevriezen. Door de drastische temperatuursverandering komen de koffieplanten in de overlevingsmodus en ondernemen ze een metabolisch…

  € 7,95
 • Indonesië Sulawesi kalossi
  Indonesië Sulawesi kalossi

  DEZE 100% ARABICA KOMT VAN HET EILAND SULAWESI HET VROEGERE CELEBES. DE KOFFIE IS KRACHTIG VAN SMAAK MET EEN CHOCOLADE TOON EN EEN ZOETE FRUITIGE AFDRONK EN HEEFT EEN LAGE ZUURGRAAD.

  € 6,50
per pagina

Verpakkingsvrij winkelen

Wist u dat wij het heel normaal vinden als u voor de koffie en thee uw eigen verpakking meeneemt? Dat kan een eigen blik of zak zijn of de koffie- of theezak toen u eerder bij ons koffie of thee kocht.  We zijn herkenbaar aan dit logo op ons pand en geven u korting als u op deze manier koopt.

Om de smaak van koffie en thee optimaal te houden is het belangrijk dat het zo min mogelijk wordt blootgesteld aan mocht, zuurstof, warmte en vocht. Een pot of zak met een venster oogt fraai, maar beter is het om een gesloten verpakking te gebruiken.

Van 30 mei tot 5 juni is uitgeroepen tot de week Zonder Afval. Doet u ook mee? We hebben verschillende soorten koffie- en theeblikken in de branderij voor u klaar staan!

© 2020 - 2023 Van Boon tot Bakkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel